Täna katab Skandinaaviat ja Soomet madalrõhkkond ning selle serv ulatub Eesti kohale. Öösel on sadusid enam Ida-Eestis, päeval on ka Lääne-Eestis vihmahooge, on äikese võimalus. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel sisemaal 11 kuni 14, rannikul 16 kraadi ümber, päeval 16 kuni 20 kraadi.

Teisipäeval jääb Eesti madalrõhkkonna mõjusfääri, mille serva mööda kandub lõunast sajune vöönd põhja poole. Madalrõhuvööndi trajektoor kulgeb kas Peipsist ida või lääne poolt ja vastavalt selle katavad vihmapilved kas üksnes Eesti idaosa või laienevad ka Lääne-Eestisse. Puhub mõõdukas põhjakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel sisemaal 9 kuni 14, rannikul kuni 16, päeval tõuseb 20 kraadi ümbrusse.

Kolmapäeval on kõrg- ja madalrõhkkonna piirimail saju võimalus suurem Ida-Eestis. Puhub võrdlemisi tugev põhjakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel sisemaal 8 kuni 12, rannikul kuni 16, päeval 16 kuni 19, kohati võib tõusta 21 kraadini.

Neljapäeval muutub Venemaal olev madalrõhkkond aktiivsemaks ja ilm on sagedaste sajuhoogudega ning kõle. Puhub tugev põhja- ja loodetuul, puhanguid võivad tõusta 15, rannikul 20 m/s. Õhutemperatuur on öösel sisemaal 9 kuni 12, rannikul kuni 16, päeval 12 kuni 16, kuivematel tundidel kuni 18 kraadi.

Reedel koondub madalrõhkkond Venemaa loodeossa, on ikka võrdlemisi aktiivne ning selle servas püsib meil kõle ja sajuhoogudega ilm. Puhub tugev loodetuul. Põhjakaarest tuleb jahedust juurde ning õhutemperatuur langeb selgema öö korral sisemaal 7 kuni 10, rannikul kuni 15 kraadini, päevasooja on 14 kuni 16°C, kohati paar kraadi enam.