Pühapäeva öö hakul sajupilved eemalduvad ning päev on enamasti sajuta. Kirde- ja idatuul öösel veidi nõrgeneb, aga tänastel andmetel vaid üürikeseks. Päeval tugevneb tuul uuesti ning puhanguid on taas 15 m/s, rannikul 18 m/s. Õhutemperatuur on öösel +4 kuni +7, meretuulega rannikul kuni 9 kraadi, päeval 8 kuni 12 kraadi, teatab ilmateenistus oma nädalaprognoosis.

Esmaspäeval tugevneb kõrgrõhkkonna mõju ja ilm on sajuta. Kirde- ja idatuul on veel tuntav, puhanguid 15 m/s. Õhutemperatuur on öösel +1 kuni +6, rannikul kuni +9, päeval 7 kuni 10 kraadi.

Teisipäev tuleb kõrgrõhkkonna servas sajuta ning mõõduka idakaare tuulega. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +5, rannikul kuni +8, päeval 6 kuni 9 kraadi.

Kolmapäeval tuleb kõrgrõhkkond meile lähemale ja püsib ka neljapäeval Eesti kohal. Ilm on sajuta ja tuul on võrdlemisi nõrk. Õhutemperatuur on öösiti -2 kuni +3, rannikul kuni +8, päeval 7 kuni 10, neljapäeval kuni 12 kraadi.

Reedel tugevneb madalrõhkkonna mõju. Öö on veel enamasti sajuta, päeval suureneb hoovihma võimalus. Puhub mõõdukas põhjakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +5, rannikul kuni +8, päeval 6 kuni 11 kraadi.