Laupäeval püsib vastasseis Läänemerelt survet avaldava madalrõhkkonna ja ida veel vastu pidava kõrgrõhkkonna vahel. Sajab lund ja lörtsi, saartel ja Eesti idaservas võib sekka ka vihma tulla. Kohati on jäidet, hoiatab ilmateenistus. Lõuna- ja kagutuul jääb ööks veidi rahulikumaks, päeval aga taas tugevneb puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +1, päeval -1 kuni +2 kraadi.

Pühapäeval liigub madalrõhulohk Eesti kohale. Sajab lund ja lörtsi, lääne pool läheb üle vihmaks, tihedam on sadu päeval. Suureneb taas jäiteoht! Öösel puhub tugev kagutuul, päeval pöördub lõunasse ja edelasse, puhanguid on 15, saartel ja rannikul 18 m/s, õhtupoolikul nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +1, päeval -1 kuni +2 kraadi.

Esmaspäev tuleb madalrõhkkonna servas sajune - sajab nii lund, lörtsi kui vihma. Puhub võrdlemisi tugev lõuna- ja edelatuul. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +2, päeval 0 kuni +2.

Teisipäevaks jääb madalrõhkkond Skandinaavia põhjaalade kohale tiirlema ja selle serva mööda lisandub Läänemere ümbrusse niiskust. Sajab nii lund, lörtsi, sekka ka vihma. Öösel puhub tugev edelatuul, päeval pöördub Lääne-Eestis läänekaarde. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +1, päeval -1 kuni +2.

Vabariigi aastapäeval, 24. veebruaril jääb madalrõhkkonna serv Eesti kohale. Sadusid on hõredamalt, aga sadada võib nii lund, lörtsi kui vihma. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -4, kui taevas selgemaks tõmbub, siis võib paar-kolm kraadi madalamale langeda, päeval -1 kuni +2 kraadi.

Neljapäeval on tõusva õhurõhu foonil saju võimalus väiksem ja ilm rahulikum. Õhutemperatuur on öösel -4 kuni +1, päeval -1 kuni +2.

Reedel jõuab Läänemere õhuruumi uus madalrõhkkond ja toob niiskust lisaks. Sajab hooti lund ja lörtsi, päeval lisaks ka vihma. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -4 kuni +1, kui taevas hommikuks selgemaks tõmbub, siis võib kolm-neli kraadi madalamale langeda, päeval -2 kuni +2.