Neljapäeva öö ja ennelõuna on suurema sajuta. Kagutuul tugevneb puhanguti 15 m/s. Pärastlõunaks jõuab saartele madalrõhulohk, pilvisus tiheneb ja hakkab vihma sadama. Õhtul laieneb sadu üle Mandri-Eesti. Tuul nõrgeneb ja pöördub Lääne-Eestis edelasse, saartel õhtul läände. Sooja on öösel 8 kuni 13 kraadi, päeval on sooja 15 kuni 20 kraadi, vahendas Eesti meteoroloogia ja hüdroloogia instituut (EMHI).

Reede öösel madalrõhulohk eemaldub. Öö hakul on sajud intensiivsemad ja läänekaare tuule puhangud tugevamad, pärast keskööd saju võimalus väheneb. Sooja on 8 kuni 13 kraadi. Skandinaavia kohal püsib aga madalrõhuala ja päeval kandub selle piirest taas niiskemat õhku üle mere ning sajuhoogusid on meil sagedamini. Sooja on 13 kuni 16 kraadi.

Laupäeval õhurõhk tõuseb ja kõrgrõhkkonna mõju veidi tugevneb. Kuid kohatiste vihmahoogude võimalus püsib. Puhub mõõdukas lääne- ja edelatuul. Sooja on öösel 7 kuni 12, päeval 13 kuni 15 kraadi.

Pühapäeval tugevneb Skandinaavias madalrõhkkond ning laieneb Soome ja Balti riikidesse. Sadusid tuleb üle Eesti. Tänase õhumasside liikumise kiiruse alusel võib pärastlõunal lääne poolt alates pilvisuse hõrenemist ja saju võimaluse vähenemist oodata. Puhub mõõdukas edelatuul. Sooja on öösel 6 kuni 11, päeval 10 kuni 15 kraadi.

Esmaspäevaks tugevneb lühiajaliselt kõrgrõhkkonna mõju. Sadusid on vähem ja läänekaare tuul nõrgeneb. Edelatuul päeva peale tugevneb. Sooja on öösel sisemaal 4 kuni 9, rannikul kuni 11, päeval 13 kuni 15 kraadi.

Teisipäeva ja kolmapäeva jooksul kannab tugev edelavool üle Eesti üksteise järel madalrõhulohud ühes vihmahoogudega. Edelatuul püsib tugevana. Sooja on öösiti 8 kuni 13, päeval 12 kuni 15 kraadi.