Laupäevaks jääme edelapoolse kõrgrõhuala ja Soomest kirdesse liikuva madalrõhuala edelaserva piirialale. Öö on valdavalt sajuta, kuid päeval sajab mitmel pool hoovihma ja võimalik on äike. Valdavalt puhub mõõdukas ja tugev läänetuul. Öösel on sooja 11 kuni 17, päeval 17 kuni 21 kraadi.

Pühapäevaks ja esmaspäevaks jääme kõrgrõhuala põhjaserva. Ööd on kuivemad, kuid niiskust on palju ja päeval sajab mitmel pool hoovihma, seda eriti pühapäeval. Pühapäeval puhub mõõdukas lääne- ja loodetuul, esmaspäeval on tuul nõrk ja muutliku suunaga. Öösel on sooja 8 kuni 14, päeval 17 kuni 22 kraadi.

Teisipäeva, esimese koolipäeva öösel jõuab Läänemerele uus madalrõhulohk, mis päeval liigub mandrile. Öö on sajuta, hommikul saartelt algav vihmasadu levib päeva jooksul üle Mandri-Eesti. Kohati on sadu tugev. Puhub mõõdukas kagutuul. Sooja öösel 7 kuni 13, saartel kuni 16, päeval 16 kuni 20 kraadi.

Kolmapäeval süveneb Ahvenamaa kohal madalrõhuala kese ja selle lõunaservas on öö hästi vihmane, päeval sajab vihma hooti. Tuul pöördub läände- ja edelasse ning on päeval tugev. Sooja on öösel 10 kuni 15, päeval 16 kuni 20 kraadi.

Neljapäeval liigub madalrõhkkond üle Soome lõunaosa itta ja Eestis sajab enamikes paikades hoovihma. Tuul pöördub loodesse ja põhja ning on jätkuvalt tugev. Sooja öösel 8 kuni 14, päeval 15 kuni 18 kraadi.

Reedel eemaldub madalrõhkkond Venemaale ja tsükloni tagalas saabub meile põhjast külm õhumass. Taevas selgineb ja hoovihma sajab vaid kohati. Põhja- ja loodetuul järk-järgult nõrgeneb. Sooja on öösel 5 kuni 10, rannikul kohati kuni 14, päeval 14 kuni 17 kraadi.