Reedel määrab ilma Rootsi-Soome piirile saabunud ägeda tsükloni lõunaserv. Puhub tugev edelatuul, rannikul iiliti kuni 20 m/s. Vihma sajab peamiselt öösel, päeval vaid kohati. Õhutemperatuur on 8 kuni 14 kraadi.

Laupäeval suundub tsüklon Barentsi merele, selle lohk on Eesti kohal. Aeg-ajalt sajab vihma. Mandril puhub lõunakaare tuul, saartel võib õhtul pöörduda põhjakaarde. Öösel on 5 kuni 10, päeval 9 kuni 12 kraadi.

Pühapäeval madalrõhulohk Eesti kohal täitub. Kohati sajab vähest vihma. Tuul on loodest ja läänest, päeval pöördub lõunasse. Öösel on 2 kuni 8, päeval 8 kuni 11 kraadi.

Esmaspäeval läheneb üle Läänemere madalrõhulohk või uus osatsüklon. Lõuna- ja edelatuul tugevneb. Vihma on rohkem päevasel ajal. Öösel on 0 kuni +8, päeval 8 kuni 11 kraadi.

Teisipäeval võib üle Läänemere saabuda uus madalrõhulohk või osatsüklon. Sajab vihma. Tuul on öösel lõunakaarest, õhtul pöördub edelasse. Õhutemperatuur on 4 kuni 10 kraadi.

Kolmapäeval võib põhitsüklon olla Valge mere kohal. Selle tagalas valitseb meil hoovihmadega ilm. Tuul on öösel läänekaarest, päeval muutliku suunaga. Öösel on 4 kuni 10, päeval 8 kuni 11 kraadi.

Neljapäeval võib lahkunud madalrõhuala järel tekkida nõrk kõrgrõhuhari. Puhub läänekaare, päeval lõunakaare tuul. Öösel on 0 kuni +7, päeval 6 kuni 10 kraadi.