Neljapäeval jääb Eesti mitme rõhuala vahelisele alale. Kuna väikese ülekaaluga on kõrgrõhuvöönd, siis ilm on olulise sajuta. Puhub lõunakaare tuul 2–5, rannikul kuni 8 m/s. Õhutemperatuur langeb öösel Eesti lääneservas -2 kuni -5, Tallinna-Pärnu joonest ida pool -6 kuni -12, päeval tõuseb 1 kuni 4 kraadini, külma öö korral võib Virumaal jääda 0 kraadi lähedale.

Reede öösel kõrgrõhuhari eemaldub ja pilvisus tiheneb, kuid ilm on veel sajuta. Edelatuul tugevneb. Õhutemperatuur on Eesti lääneosas -2 kuni 2, ida pool langeb alla -5 kraadi. Päeval läheneb Skandinaaviast madalrõhkkond ja selle serv laieneb üle Läänemere.

Keskpäevast alates suureneb lörtsi ja vihma võimalus (Lääne-Eestis kuni 90 protsenti), õhtul muutub sadu laialdasemaks ja tihedamaks. Üksnes Ida-Eesti jääb veel sajuta (saju tõenäosus alla 20 protsendi). Lõuna- ja edelatuul ulatub 5–10, rannikul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur tõuseb 2 kuni 6 kraadini.

Laupäeval liigub madalrõhkkond Eesti vahetusse lähedusse ja õhtu poole eemaldub. Aeg-ajalt sajab lörtsi ja vihma. On jäiteoht! Õhtuks saju võimalus väheneb. Öösel puhub tugev lõuna- ja edelatuul, päeval vaibub ning on muutliku suunaga. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni 3, päeval 2 kuni 6 kraadi.

Pühapäevaks tugevneb kõrgrõhkkonna mõju ja ilm on sajuta. Tuul on nõrk ja valdavalt idakaarest. Õhutemperatuur on öösel sisemaal 0 kuni -5, rannikul kuni 2, päeval tõuseb 3 kuni 7 kraadini ja kus päikest enam, võib veel kraad-paar kõrgemale tõusta.

Esmaspäeval on tugevam idapoolse kõrgrõhkkonna mõju ning saju võimalus on alla 20 protsendi. Puhub mõõdukas kagutuul. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni 2, päeval 4 kuni 9 kraadi. Kui pikemaajaliselt päikest on, siis tõuseb üle 10 kraadi.

Teisipäeval lisandub küll pilvi, kuid kõrgrõhkkonna ülekaal peaks säilima ja ilm sajuta püsima (nõrga saju võimalus Lääne-Eestis 25–50 protsenti). Kagutuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni 2, päeval 5 kuni 10 kraadi.