Lapse ema otsides leidsid vetelpäästjad ta umbes 15-20 minuti pärast mänguväljakust sada meetrit eemal asuvast rannakohvikust väljumas.
Naine oli enda sõnul vaid korraks lapse omapäi jätnud.

G4S rannavalvurid tuletavad meelde, et väikeste laste rannas omapäi jätmine, kasvõi hetkeks, on ülimalt ohtlik. Laste eest vastutab rannas lapsevanem.

Vetelpäästjad toovad igal suvel veest välja lapsi, kes on ujudes hätta sattunud ja kelle vanemaid läheduses pole. Kaheaastane uppumisohus laps pole võimeline ka ise abi kutsuma.

Rannavalvurid tänavad tähelepanelikku naist, kes üksi jäetud last märkas ja ta kohe rannavalvurite juurde tõi.

Intsidenti pealt näinud Delfi lugeja täpsutas siiski rannavalvurite lugu - osutub, et ema ei veetnud siiski mitte kohvikus aega, nagu algsest infost välja võis lugeda.

"Jah, ema jättis väikse lapse liiga pikaks hetkeks üksi mänguväljakule, kuni ise asju kokkupakkima läks. Aega läks 10 minutit kindlasti enne kui last otsima hakati. Seepärast hakkas see ka silma, kui sealsamas istusin (oma lapse järgi vaadates). Ema ei läinud ega olnud kohvikus - see on absoluutselt vale. Kui ema asjad kokku sai ja last mänguväljakult enam ei leidnud, asus ta kohe last otsima, samuti temaga koos olnud paar - vastassuundades. Ema jõudis otsides liikuda kohvikuni, kui märkas rannas lapsega naist.
Emast oli tõesti mõtlematu jätta laps üksi mänguväljakule, kuni ise sealsamas veeääres asju kokku pakkis, sest nagu näha, oligi vaid hetke vaja et laps huvitavama sihtmärgi poole liiguks. Aga tegemist ei paistnud olevat hooletusega, vaid valesti hinnatud asjaoluga," kirjeldas Delfi lugeja asjaolusid.